Hoveniersbedrijf Alphen aan den Rijn

Hovenier nodig in Alphen aan den Rijn? Wij als hoveniersbedrijf in Alphen aan den Rijn bieden professionele tuinaanleg, dat is waar het bij ons om draait. Door vakkennis en ervaring zorgen wij ervoor dat wij in de regio van Alphen een bijzondere tuin kunnen creëren.

Hoveniersbedrijf & Hovenier Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een hovenier in Alphen aan den Rijn die van uw tuin iets bijzonders maakt naar uw eigen tuinideeën? Wilt u graag samenwerken met een hoveniersbedrijf dat de tuin volledig kan aanleggen, inclusief straatwerk en verlichting? Kunt u die vakbekwame hoveniers maar niet vinden die ook uw carport, schutting, of tuinhuis op de juiste wijze kunnen plaatsen? Neem dan contact op met MS Tuintechniek, de allround hovenier voor Alphen aan de Rijn. Wij zijn er voor onze klanten met een zeer uitgebreide dienstverlening. Want een moderne hovenier is een allround hovenier. Wij hebben verstand van tuinen, en alles wat daarin hoort, en alles wat erbij komt kijken.

MS tuintechniek is het hoveniersbedrijf van M. Sullivan, hovenier voor Alphen aan den Rijn en overige plaatsen in Zuid-Holland. Of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of al deze tuinwerken samen: met een brede scala aan producten en eigen materieel zorgen we voor gezonde, mooie tuinen. U kunt ook vertrouwen op onze jarenlange ervaring en de betrokkenheid van een bevlogen team tuinspecialisten. 

Hovenier Alphen aan den Rijn
Hovenier Alphen aan den Rijn
Hovenier Alphen aan den Rijn

De diensten van MS Tuintechniek, hovenier Alphen aan den Rijn: 

  •  Tuinontwerp / tuinarchitectuur
  •  Tuinaanleg alle soorten tuinen
  •  Tuinonderhoud alle soorten tuinen
  •  Periodiek tuinonderhoud 
  •  Beplantingsplan 
  •  Onderhoudsvriendelijke tuinen, watertuinen, gezinstuinen, enz. 
  •  Tuinbestrating & tuinverlichting
  •  Gespecialiseerd in houtwerk voor in de tuin
  •  Oók uw hovenier Alphen aan den Rijn voor zakelijke tuinen
Tuinverlichting-led-voor-sfeer-en-veiligheid-

Hovenier voor tuinaanleg Alphen aan den Rijn

Een mooie tuin zorgt voor feel-good-feelings. Wil je graag een tuin waarin je in alle privacy tot rust kunt komen? Waar je met het hele gezin kunt vertoeven? Of waar je juist zelf je groene vingers kunt inzetten? Wij zorgen er met de juiste tuinaanleg voor de tuin de gewenste uitstraling en mogelijkheden krijgt.

Wanneer de tuin is ingedeeld, een goede afwatering, de leidingen voor de verlichting, de beschutting en de bestraling is aangelegd is het tijd voor de nieuwe aanplant. Voor de een zal dit een oase van fleurige planten zijn. De ander kiest voor rust en in andere tuinen komen een of meerdere bomen goed tot hun recht. Elk tuinontwerp start daarom met een uitgebreid gesprek over wensen en mogelijkheden.

De hovenier Alphen aan den Rijn die ook timmert

Naast dat we zorgen voor gezonde, goed onderhouden groene tuinen, zijn we ook gespecialiseerd in houtwerk voor in de tuin. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van houten schuttingen, maar ook aan de aanleg van een houten vlonderterras aan het water. Met veel zorg bouwen we ook de houten overkapping, of precies de carport, een houten atelier of werkplaats die u zich in uw tuin in Alphen aan den Rijn wenst. Ook is houtwerk een passend materiaal als ombouw in de tuin voor kliko’s, zodat deze niet zo in het zicht staan. Al het hout waar wij mee werken is duurzaam hout. Het hout is FSC & PEFC-gecertificeerd en kan op gebied van herkomst en duurzaamheid voldoen aan de strenge eisen die aan deze certificering gesteld worden.

Bekijkt u voor voorbeelden van door ons gerealiseerd houtwerk op onze pagina: houtwerk voor in de tuin .

Tuinrenovatie

Heeft u uw droomhuis in Alphen aan den Rijn gevonden, maar is de bijbehorende tuin aan een opknapbeurt toe? Mag uw bestaande tuin op de schop, of wilt u van het stuk groen bij uw bedrijf een multifunctionele bedrijfstuin laten maken? MS Tuintechniek is ook uw hovenier Alphen aan den Rijn voor tuinrenovaties. Bij tuinrenovaties gaat de tuin in zijn geheel of grotendeels op de schop om plaats te maken voor een moderner of passender tuinontwerp. Alles wat daarvoor nodig is: van het rooien van struiken en bomen, tot het afgraven van grond of het verwijderen van bestaande tegels, kunt u aan ons overlaten. Nadat alle overbodige elementen zijn verwijderd, zorgen we vervolgens voor de realisatie van het nieuwe ontwerp.

Ook bij tuinrenovatie denken we graag mee over het nieuwe tuinontwerp. Met uw tuinwensen en bepaalde aandachtspunten als uitgangspunt doen we u een voorstel voor een passend tuinontwerp . 

Hierom kiest u het best voor MS Tuintechniek als uw hovenier in Alphen aan den Rijn

Bij MS Tuintechniek houden we ervan om de mouwen op te stropen voor de realisatie van mooie tuinen. Ons ervaren team zet zich op dagelijkse basis vol enthousiasme in om uit zowel particuliere als zakelijke tuinen het beste te halen. Dit doen we als regionaal werkend hoveniersbedrijf voor Zuid-Holland, waaronder in Alphen aan den Rijn.

Bent u op zoek naar een allround hoveniersbedrijf en tuinspecialist? Of u nu een hoveniersbedrijf zoek voor regelmatig of éénmalig tuinonderhoud, voor complete tuinaanleg of een (gedeeltelijke) tuinrenovatie: met MS Tuintechniek wordt het écht wat u wilt. Neem voor meer informatie of de aanvraag van een vrijblijvende offerte contact met ons op. 

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.