Hovenier Nootdorp

Hoveniersbedrijf in Nootdorp voor individuele tuinen, tuinonderhoud en tuinaanleg in Nootdorp.

Allround hovenier Nootdorp

MS Tuintechniek, van tuinspecialist M. Sullivan, is uw hovenier voor Nootdorp en omgeving. Onze naam staat al meer dan 15 jaar voor hoogwaardige tuinwerken voor zowel zakelijke als privétuinen. We bieden een zeer uitgebreide dienstverlening. Van tuinadvies tot complete tuinaanleg, het werk wordt geleverd door allround specialisten die evengoed zijn in grondwerk, straatwerk en houtwerk als in het aanleggen en onderhouden van beplanting. Alles wat nodig is voor een mooi tuin wordt uitgevoerd door één specialist: dit is het kenmerk van MS Tuintechniek, hovenier Nootdorp. 

Hovenier Nootdorp
Hovenier Nootdorp
Plafondlampen buiten

De écht groene hovenier Nootdorp

We vinden het belangrijk dat we niet alleen zorgen voor mooi groen, maar zelf ook ‘groen zijn’. Hoe uit zich dat? We werken met verantwoorde, duurzame producten, beperken onze kilometers door regionaal te werken en in te kopen. Waar mogelijk wordt materiaal gerecycled. Op deze manier voeren we zo groen mogelijk onze werken. Als allround hovenier Nootdorp e.o. kunt u ons inschakelen voor: 

Tuinverlichting-LED-tuinverlichting

De tuinprofessionals uit de regio Nootdorp

Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe tuin, of om de herinrichting van uw bestaande tuin, wij realiseren voor tuinbezitters hun ideale tuin. En omdat geen enkele tuin gelijk is, bieden we een groot aantal diensten aan. Hierdoor is zo goed als elke tuin te realiseren. Wij verzorgen het aanleggen van terrassen, het plaatsen van schuttingen, het aanleggen en onderhouden van vijvers, beplanting, boomzorg, gazon aanleg en onderhoud. En natuurlijk zorgen we ook voor het winterklaar maken van tuinen, en zorgen we in het voorjaar voor een verzorgde start van een groen tuinseizoen.

Onderhoudsvrije tuinen

Gaat er iets boven een eigen tuin? Zeker in deze tijd, waarin reizen niet meer zo vanzelfsprekend is, is de eigen tuin een fijn toevluchtsoord. Wilt u van een mooie tuin genieten, zonder daar zelf veel voor te doen? Als hoveniersbedrijf maken we dat graag waar.

Bij MS Tuintechniek, hovenier Nootdorp, werken we met veel plezier aan tuinen die voor tuinbezitters van grote meerwaarde zijn. Tuinaanleg, maar ook tuinonderhoud worden afgestemd op persoonlijke wensen. Mag de tuin helemaal op de schop? Bent u blij met uw tuin, maar zoekt u een tuinman voor tuinonderhoud? Mag de vijver plaatsmaken voor een terras of omgekeerd? Wilt u veel meer houtwerk in de tuin, en zoekt u een hoveniersbedrijf in Nootdorp die voor u een mooi houten terras, een carport of buitenkeuken kan aanleggen? De hoveniers van MS Tuintechniek doet het allemaal!

Houtwerk in de tuin

Van vlonders voor het terras, tot een overkapping, en natuurlijk de schutting: ook houtwerk voor in de tuin wordt door ons hoveniersbedrijf voor Nootdorp uitstekend uitgevoerd.

Bestrating

MS tuintechniek is een hoveniersbedrijf voor Nootdorp dat ook al uw bestratingswerken kan verzorgen. Grote strakke tegels in de tuin? Natuurtegels voor het terras? Liever een bestrating met kleine klinkers? Een combinatie uit verschillende stenen en kiezels? Wij verzorgen het project van A tot Z. Vraag ons eenvoudig naar alle mogelijkheden.

Tuinaanleg

Ongeacht het aantal m2, de ligging van de tuin (of het dakterras): met de juiste bestrating, verlichting en beplanting zorgen we voor tuinen waar onze opdrachtgevers zich in thuis voelen.

Over MS Tuintechniek

Ons hoveniersbedrijf bestaat uit een enthousiast, vast team dat al 15 jaar alle mogelijke tuinwerken levert in onder andere Nootdorp. Stuk voor stuk gaat het om vakspecialisten die het vak van hovenier met trots uitvoeren. Er wordt netjes en milieubewust gewerkt door echte specialisten. Last but not least hanteren we aantrekkelijke prijzen. Bent u op zoek naar een hovenier in Nootdorp voor tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud of zoekt u een hoveniersbedrijf in Nootdorp die uw tuin compleet kan ontwerpen en aanleggen? Neem dan contact met ons op. 

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.