Hovenier Rotterdam

Hoveniersbedrijf in Rotterdam voor individuele tuinen, tuinonderhoud en tuinaanleg. Rotterdams Hoveniersbedrijf met een eigen team aan hoveniers.

Hoveniersbedrijf Rotterdam

Tot het gewenste tuinontwerp komen, en de aanleg van mooie tuinen, werkt het best met een goed uitgedachte planning en uitvoering. Nog beter is het wanneer u alles kunt laten uitvoeren door één firma, zodat alles perfect op elkaar is af te stemmen. ‘All round zijn’, is binnen het hoveniersbedrijf van groot belang om het beste uit tuinen te halen. MS Tuintechniek, hovenier Rotterdam en Hillegersberg, zorgt met een zeer breed aanbod dat alles wat tuinen nodig hebben, door één team wordt geregeld. 

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Rotterdam? M.S. Tuintechniek haalt, onder leiding van hovenier M. Sullivan tuinen, het mooiste uit uw Rotterdamse stukje groen. 

Hovenier Rotterdam
Hovenier Rotterdam
Hovenier Rotterdam

Onze dienstverlening

Tuinen moeten passen bij de omgeving, de wensen van de bewoners of gebruikers en het doel waarvoor de tuin dienst. Want waar de een wil genieten van een strakke, onderhoudsvrije tuin, droomt de ander van een bloemenzee, een tuin met niveauverschillen of een tuin met vijver. En ook bedrijfstuinen, wellness tuinen hebben hun eigen kenmerken en eigenschappen.

Onze dienstverlening bestaat uit het samenstellen van passende tuinontwerpen. Het realiseren en onderhouden van tuinen en het opnieuw aanleggen of inrichten van tuinen. Samengevat zijn wij een hovenier Rotterdam voor:

houtwerk pergola

Van periodiek tuinonderhoud tot totaalconcept

Tuinen zijn een waardevol extra stukje leefruimte. Tuin met gezonde beplanten, waarvan het ontwerp harmonieert met de omgeving zijn de mooiste tuinen. En natuurlijk moet de gewenste tuin passen bij de leefstijl en de tuinwensen van de bewoners of gebruikers. Gaat hem om periodiek tuinonderhoud van uw Rotterdamse tuin, daktuin of bedrijfstuin? Om een totaalconcept van ontwerp tot aanleg ? Of wilt u ‘iets’ met de tuin, maar weet u niet precies wat? Hoe u het ook wilt, en wat er ook nog is om tot de gewenste tuin te komen, we voeren het project met veel enthousiasme en kundigheid uit.

De natuurlijke sfeer van houtwerk in de tuin

Een van onze specialisaties is het verzorgen van houtwerk in de tuin. Wilt u een houten carport in de tuin, een terras van houten vlonders, een ‘man cave’, houten buitenkeuken of een houten loungeset? Een boomhut voor de kinderen of een maatwerk houten tuinafscheiding? Van hek tot houten buitenhaard, als het van hout is, kunnen we het maken. Voor al het houtwerk werken we met gecertificeerd duurzaam hout. Denkt u aan houtwerk voor in de tuin, dan vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

Bestrating als fundament van uw tuin in Rotterdam

Bestrating bepaald in hoge mate de sfeer en gebruiksvriendelijkheid van een tuin. Ook het vormgeven van een bestratingsplan en het aanleggen van natuursteen terrassen, looppaden of klinkers hoort daarom thuis binnen het aanbond van het hoveniersbedrijf. Ook op gebied van bestrating verzorgen wij alles vanuit ons eigen team.

Tuinaanleg en tuinrenovatie

Rotterdamse stukjes groen maken de stad mooier. Heeft u een tuin in Rotterdam en wilt u deze laten renoveren ? Past uw tuin niet meer bij uw wensen? Mist u privacy in de tuin, of is de beplanting juist uit de kluiten gewassen en wilt u meer licht en openheid in de tuin? Bent u de trotste bezitter geworden van een nieuwbouw tuin, en wilt u het aanleggen van de tuin uit handen geven aan een goed hoveniersbedrijf? Praat dan eens met ons over uw tuinwensen. Op het gebied van tuinaanleg en tuinrenovatie hebben we veel werkbare ideeën. Alles wat nodig is voor een tuin waar u weer blij mee bent, wordt door ons eigen team aangepakt en uitgevoerd.

Tuinonderhoud in Rotterdam en omstreken

Liever in de tuin zitten dan erin werken? Tuiniert u graag zelf, maar wilt u zwaarder werk liever aan een tuinman of hovenier over laten? Met een onderhoudscontact voor tuinonderhoud bent u ervan verzekerd dat uw tuin niets te kort komt en deze duurzaam en goed onderhouden wordt. Vraag ons naar de mogelijkheden voor periodiek tuinonderhoud op afroep of kies voor een (prijs)aantrekkelijk onderhoudscontract voor uw tuin in Rotterdam.

Meer over MS Tuintechniek 

MS Tuintechniek bestaat al ruim 15 jaar en is opgericht door hovenier M. Sullivan. Duurzaamheid en op de juiste manier omgaan met het milieu vinden we even belangrijk als een nette en servicegerichte omgang met onze klanten. Tegelijk werken we ‘no nonsens’ en steken we eenvoudig weg de handen uit de mouwen. Vanuit onze thuisbasis Zoetermeer zijn we vanaf de start van ons bedrijf een graag gezien hoveniersbedrijf in de regio Rotterdam waaronder de Rotterdamse wijk Hillegersberg. De aanleg van tuinen en het onderhouden van tuinen wordt nauwkeurig afgestemd op de behoeften van onze klanten én van onze groen klanten. Want alleen met een goede zorg kunnen planten, bloemen en bomen zich van hun mooiste, natuurlijke kant laten zien.

We zijn thuis in grote en kleine tuinen, in particulieren tuinen en in zakelijke tuinen. Gaat het om tuinaanleg of tuinrenovatie? Met een doordachte planning en gericht materiaalgebruik zorgen we ervoor dat elke tuin zo goed mogelijk benut kan worden. Alles wat nodig is voor een aantrekkelijke tuin wordt uitgevoerd door één specialist: dit is het kenmerk van MS Tuintechniek, dé hovenier Rotterdam.

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.