Tuinaanleg Den Haag

Tuin aan laten leggen en onderhouden in Den Haag? Alles wat tuinen mooi en gezond houdt, uitgevoerd door de vak-hovenier in de Haagse Regio.

Tuinaanleg en tuinonderhoud bij MS Tuintechniek

Denkt u erover om het onderhoud van uw privé of zakelijke tuin in Den Haag over te laten aan een profesioneel hoveniersbedrijf? Zoekt u een tuinman in Den Haag voor wekelijks, maandelijks of periodiek tuinonderhoud en of wilt u eenmalig uw tuin aan laten leggen? Bent u zelf (net als wij!) een groot tuinliefhebber en werkt u graag zelf in de tuin, maar wilt u hulp voor het zwaardere werk? Wij kunnen het allemaal aan.

De hoveniers van MS Tuintechniek zijn dagelijks in de weer om tuinen aan te leggen, deze te verzorgen, te renoveren of te onderhouden.

Hovenier Zoetermeer
Tuinaanleg Den Haag
Tuinaanleg Den Haag

Misverstanden rondom tuinaanleg en tuinonderhoud door een hovenier

 • Een hoveniersbedrijf is duur…
 • Wanneer ik kies voor tuinonderhoud en aanleg, zit ik meteen vast aan een abonnement…
 • Het aanleggen van een tuin is veel te duur, dat kan ik nooit betalen…
 • Ik moet maanden van tevoren mijn tuinonderhoud reserveren…
 • Ik heb een kleine tuin, daar komt de tuinman vast niet voor…
 • Tuinonderhoud is iets voor zakelijke tuinen…

Denkt u wel eens aan een van bovenstaande argumenten? We horen ze regelmatig, maar kunnen u meteen geruststellen: MS Tuintechniek is er voor tuinonderhoud in de Haagse regio voor alle type tuinen en voor alle typen tuinwerken, ongeacht of u onze hulp elke week wilt inzetten, of eens per jaar. Wanneer u het volledige tuinonderhoud aan ons wilt overlaten, kunnen wij u uiteraard een aantrekkelijk abonnement voor tuinonderhoud aanbieden. Maar u bent hier zeker niet toe verplicht.

Vrijblijvend meer weten over tuinaanleg en onderhoud in Den Haag door MS Tuintechniek? Vraag ons om meer informatie en/of een offerte.

houtwerk pergola

Vrijheid, blijheid in tuinaanleg

Een eigen tuin is een stukje vrijheid. Hoe beter de tuin bij uw persoonlijke tuinwensen past, hoe meer thuis u zich in de tuin zult voelen. Een mooie tuin of groene ruimte aanleggen is één ding. Een tuin blijvend mooi te houden is een ander verhaal. Tuinen hebben continu zorg nodig om ze niet alleen mooi, maar vooral ook gezond te houden. De tuinspecialisten van MS Tuintechniek onderhouden tuinen in onder andere de Haagse regio. We bieden een volledig pakket aan tuinonderhoud, waaruit u beslist wat u wilt laten uitvoeren. Wij bieden u graag, net als de tuin zelf: ‘vrijheid, blijheid’. Tot het werk van onze tuinmannen behoren onder andere:

 • Tuinaanleg en onderhoud snoeien van bomen, hagen en struiken
 • Irrigatie en bemesting van planten
 • Gazon zaaien, graszoden leggen, gras maaien
 • Verzorging van vaste planten en rozenperken
 • Bloem zaaien en planten
 • Verwijderen en afvoeren van groenafval, bladeren, onkruid
 • Reparaties aan bestrating en hout in de tuin
 • Onderhoud en aanleg van vijvers
 • Vervangen of verpotten van planten
 • Lenteklaar maken van de tuin
 • Winterklaar maken van de tuin

Waarom tuinaanleg in Den Haag uitbesteden?

Tuinen leven en veranderen continu. Buitenomstandigheden wisselen per seizoen. Maar een tuin is ook onderhevig aan het gebruik van de tuin. Denk aan een kantoortuin waarin gewerkt wordt, of een gazon waar kinderen op spelen. De juiste zorg voor de tuin is belangrijk om de tuin tot wasdom te laten komen, en om jaar in jaar van de tuin te kunnen genieten. Tuinaanleg en onderhoud, verzorgd door de gespecialiseerde hovenier , zorgt ervoor dat uw tuin alles krijgt wat deze nodig heeft. Uitgebloeide bloemen worden weggesneden, heesters, hagen en bomen worden vakkundig gesnoeid en beplanting krijg de juiste bemesting. Daarmee schenkt u niet alleen de tuin het optimale, maar ook uw eigen tuinplezier en – niet onbelangrijk: u haalt met een goede aanleg van uw tuin het beste rendement uit uw tuininvestering .

Zelf groene vingers? Ook dan kunt u kiezen voor tuinaanleg en onderhoud

Naast het volledig aanleggen van tuinen verzorgen wij ook graag het zwaardere tuinwerk waar u zelf niet aan toekomt of fysiek te zwaar is. Wanneer u zelf graag in de tuin werkt, kunt u ervoor kiezen om periodiek de tuin door de hoveniers van MS Tuintechniek te laten onderhouden, en tussendoor zelf uw tuin te onderhouden. Ook verzorgen wij tuinaanleg in Haaglanden tijdens vakantieafwezigheid van onze klanten. Er is veel mogelijk! Vertel ons wat u en uw tuin nodig hebben aan tuinonderhoud, en wij helpen u graag bij de uitvoering daarvan.

Offerte tuinaanleg Den Haag

Bij MS Tuintechniek hanteren we faire prijzen. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening is de snelste weg naar een goede prijsopgave onderstaande button. Wij reageren snel op uw aanvraag en doen er alles aan u een passend voorstel voor tuinonderhoud en tuinaanleg te doen.

Over MS Tuintechniek

MS Tuintechniek is het hoveniersbedrijf van M. Sullivan, hovenier voor de Haagse Regio. We zijn een allround hoveniersbedrijf dat alle werkzaamheden in en rondom de tuin met veel kennis, zorg en aandacht uitvoert. Naast tuinaanleg verzorgen wij tuinontwerpen van privé en zakelijke tuinen en tuinrenovatie . Het ontwerpen en vervaardigen van houtwerk voor in de tuin is één van onze specialisaties. U kunt hierbij denken aan de aanleg van houten terrassen, schuttingen, carports, tuinhuizen, enz. Van aanleg tot verlichting en alles daartussen wordt vakkundig door ons bevlogen team uitgevoerd.

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.